3DEXPERIENCE PLM of ERP, lastige keuze?

Ooit was er een duidelijke scheidingslijn tussen PLM en ERP, maar nu hebben beide systemen extra functionaliteiten opgenomen. Daardoor zijn ze gaan overlappen. Denk aan ERP dat documentbeheer gaat doen, eigenlijk een PLM-taak. Of PLM waarin magazijnbeheer wordt gedaan. Is er nog wel een betekenisvol verschil? En welke is beter voor jouw bedrijf?

In dit webinar leer je waar je rekening mee moet houden als je een goede overweging wilt maken tussen de twee oplossingen. Hoe zit het met verschillende integraties? Moet je concessies maken of kan het beter?

Visiativ heeft al vele bedrijven geholpen om hun eigen keuze te maken tussen de twee oplossingen. Onze expert Richard Katerberg neemt je mee in de keuze tussen 3DEXPERIENCE PLM en ERP. Na het bekijken van dit webinar heb jij een overzicht van de factoren die van invloed zijn op jouw keuze – en heb je geen twijfel meer welke keuze de beste is. Bekijk de opname!

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.