De voordelen van DELMIA Plant Layout

Ontdek én voorkom problemen die meestal pas tijdens het productieproces zichtbaar worden. Ontwerp en plan werkstations, productielijnen of hele fabrieken virtueel met DELMIA Plant Layout.

Zet je fabriek gemakkelijk in 3D en krijg een goed beeld van het functioneren. Met DELMIA plaats en verplaats je digitaal 3D transportbanden, rekken, tafels en containers, direct op je bestaande 2D plattegrond. Dankzij deze betere inzichten optimaliseer je de productieflow op verschillende criteria, zoals veiligheid, efficiëntie, milieu-impact en meer.

Je werkt beter samen met (toe)leveranciers, simuleert de bewegingen van machines, en deelt je lay-outs met stakeholders om procesplannen te valideren of te verrijken. Plant Layout is een onderdeel van een digital twin-strategie, waarbij je je fabriek exact digitaal simuleert en de effecten van verschillende lay-outs kunt testen op hun effectiviteit.

Dit webinar is interessant als je te maken hebt met
-Het maken van productielijnen of layouts van bedrijven
-Processen met machines, mensen en robots
-Meerdere machines in een productielijn
-Problemen met het synchroniseren van een productielijn
-Grote hoeveelheden geometrische data waar je CAD-systeem moeite mee heeft

Wil je meer weten? Bekijk dit dit webinar door Richard Katerberg en Erik De Wit van Visiativ Industry Solution.

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.