MoovApps Customer Service voor Equipment Manufacturers

Customer Service hoeft geen kostenpost te zijn. Integendeel! Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden met Moovapps en maak van Customer Service een profit center voor je bedrijf.

Kant-en-klare Customer Service systemen voldoen niet aan de eisen die een Equipment Manufacturer eraan stelt. Veel bedrijven bouwen zelf een portaal, wat tijd en resources kost om te bouwen en onderhouden. Daarom heeft Visiativ Moovapps ontwikkeld, een Customer Service portaal dat zich specifiek richt op smart industry bedrijven en hen helpt om Customer Service te digitaliseren.

Meer dan 5.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op Moovapps, een on-demand businessportaal met een moderne en intuïtieve user-experience. Met Moovapps kun je 24/7 onderdelen te bestellen, vragen aan je helpdesk die niet tot extra omzet leiden te minimaliseren, aftersales processen te simplificeren, internationaal uitbreiden makkelijker te maken, en nog veel meer. Met Moovapps biedt je klanten de meest efficiënte ondersteuning, met als resultaat meer rendement uit naverkoop en een hogere klanttevredenheid.

Dit webinar is interessant als je een oplossing zoekt voor de volgende doelen:
- Verbeteren van de relatie met je klant met een end-to-end service dedicated platform
- Verhogen van je aftersales omzet met reserveonderdelen en verkoop van services
- Managen van onderhoudsinterventies met de juiste mensen op de juiste plek
- Boosten van je Overall Equipment Efficiency dankzij connected machines
- Je businessmodel opnieuw uitvinden richting Machine As A Service

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.