Speed date met DriveWorks - Product Configuratie

Hetzelfde, maar net even anders ...
Onbewust hergebruiken veel engineers vaak wel 70 tot 80% van een eerder model om een nieuw ontwerp te maken. Hetzelfde concept met andere parametrische waarden dus. Denk aan keukens, productielijnen, speeltoestellen, aanhangers enzovoort. Dit is inefficiënt en niet uitdagend. DriveWorks lost deze problemen op en zorgt ervoor dat engineers weer hun handen vrij hebben voor échte innovatie.

DriveWorks is een gecertificeerde aanvulling op SOLIDWORKS waarmee je op basis van regels snel modules of productvarianten kunt maken. Jij of je salescollega kunnen zo op elk moment en zelfs onderweg op een tablet snel afgeleide ontwerpen samenstellen, presenteren en verkopen.

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.