Verlaag je ontwerpkosten met DriveWorks!

Ben je veel tijd kwijt aan het maken van varianten van bestaande ontwerpen? Dan kan je tijd en geld besparen door te investeren in DriveWorks. Hoewel dat tegenstrijdig klinkt, ervaren verschillende van onze klanten elke dag weer de voordelen van DriveWorks.

Repetitieve ontwerptaken voor modellen die net een beetje anders zijn, kosten onnodig veel tijd van tekenaars en vergroten de kans op menselijke fouten. Zulke taken zijn immers niet bepaald inspirerend. Je kunt de tijd van je engineers daarom beter aan echte innovatie besteden.

DriveWorks stelt je in staat om regels op te stellen voor varianten van een bestaand model. Daardoor kan zelfs een leek met DriveWorks een SOLIDWORKS ontwerp naar eigen wens aanpassen. Vergelijk het met de online configurator van een automerk.

Marketing- en salesmedewerkers en zelfs klanten kunnen met DriveWorks bijvoorbeeld in een browser een product samenstellen en direct zien wat het gaat kosten. Zonder dat een engineer daar enige tijd in moet steken. De nodige productietekeningen genereert DriveWorks automatisch.

DriveWorks is geschikt voor uiteenlopende producten. Onze DriveWorks klanten maken onder andere hekwerken, speeltoestellen, tuinkamers, imperialen, peiltoestellen, smeersystemen, theaterstoelen en meer. DriveWorks werkt voor zowel kleine producten als complete fabrieken.

Interesse? Bekijk dan dit webinar waarin onze expert Arne laat zien wat de meerwaarde van DriveWorks is.

Dit webinar is zeker interessant als je ...
- Engineering/Innovatie/Design Manager bent en de kosten en doorlooptijd van productvariaties wilt verlagen
- Veel variaties maakt van in wezen dezelfde producten
- Salesmensen of klanten zelf producten wil laten samenstellen, bijvoorbeeld in een online shop
- Grote installaties ontwerpt die uit voorgedefinieerde componenten bestaan
- Fouten in handmatige ontwerpen wilt voorkomen
- Meer tijd wilt vrijmaken voor echte innovatie

Wil je altijd op de hoogte zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsmailing: uitnodigingen voor webinars, info over SOLIDWORKS updates én elke laatste donderdag van de maand de meest recente blogs in je mailbox.
Door op inschrijven te klikken geef je Design Solutions toestemming om je persoonsgegevens op te slaan en te verwerken om je de nieuwsmailing te kunnen bezorgen. Je kunt jezelf altijd uitschrijven.